Genoemd naar een vroeger café aan de hoek Postweg/ Sint-Annastraat te Vlezenbeek. 

Is een tarwebier op basis van gerstemout, speltmout en tarwe (uit Oudenaken), honing uit Vlezenbeek en Herfelingen, hop uit Sint-Martens-Bodegem. De helderheid bekomt dit tarwebier door 3à4 weken koeling aan 3à4 °C. Je zou het een Kristallweizen kunnen noemen, maar dan een stevig gehopte versie. En zoals al onze bieren niet- gefilterd, wij menen dat filtering ook smaak en aroma wegneemt uit het bier. 

Uitzicht, aroma en smaak: Een stevige, witte, fijnmazige, klevende schuimkraag. Aroma en smaak laten we jullie graag zelf ontdekken. Wij zijn zelf nogal trots op de aangename lange afdronk met zowel bittere (hop) als frisse florale toetsen. Foodpairing: Dit bier zou kunnen passen bij salades, visgerechten (ook vettere soorten), mosselen en kruidige kazen. Wutte Mie is ook ideaal als aperitief of op een terrasje.

Brouwerij 4 Pajot

In het najaar van 2012 kwam Raymond De Saegher op het idee om een kleine hobbybrouwerij op te starten. Vanuit die brouwerij kan men streekpr... Lees meer

Dit vind je misschien ook lekker?