Vlaams-Brabant biedt op alle vlakken een heerlijke streekgastronomie. Zo ontdek je onze heerlijke streekproducten en kan je culinair genieten van al dat lekkers!

Café’s, Restaurants, Feestzalen & Cateraars

Vlaams-Brabant biedt op alle vlakken een heerlijke streekgastronomie. Zo ontdek je onze heerlijke streekproducten en kan je culinair genieten van al dat lekkers! Als je goed rondneust, vind je voor ieder wat wils in verschillende horecazaken!

Logies

Vlaams-Brabant biedt niet alleen heerlijke streekgastronomie, maar ook aangename logeergelegenheden. Hier kan je genieten van een ontbijt van verschillende streekproducten. Kom tot rust in één van deze straffe logies!

Beleving in de streek

Heel wat straffe ambassadeurs bieden ook conceptuele beleving aan. Verlang je ‘s naar een straffe activiteit om niet snel te vergeten? Ga dan gerust al ‘s op zoek tussen dit unieke aanbod.

Gemeentes met een hart voor de streekproducten

De Streekproducten Vlaams-Brabant vzw wenst een duurzame samenwerking uit te bouwen met de 65 Vlaams-Brabantse gemeenten en steden. In dit overzicht vindt u de gemeenten uit Vlaams-Brabant die onze straffe streekproducten een warm hart toedragen én er de nodige aandacht aan besteden: onze Straffe Streek Gemeenten!

Streekrecepten

Na het proeven van al dat lekkers bij onze leden kan u misschien ook zelf aan de slag gaan en heerlijk koken met onze Vlaams-Brabantse streekproducten. Hier vindt u alvast enkele heerlijke streekrecepten. En stuur ons gerust een eigen recept door via de contact-pagina. Wie weet prijkt hier dan binnenkort je eigen creatie met streekproducten.