Dat Vlaams-Brabant rijk is aan streekproducten is geen mysterie. Naast de verse producten zoals verse kazen, huisbereide charcuterie, grondwitloof, tafeldruiven, appels, peren, asperges, aardbeien, frambozen, kersen, … zijn ook tal van andere producten vertegenwoordigd in de regio. Denk maar aan de vele bieren en wijnen, likeuren, gins, jenevers, snoepjes, confituren, honingsoorten, chocolade, koekjes, mosterd, wafeltjes, speculaasjes, sausjes, en ga zo maar verder. Het aanbod aan Vlaams-Brabantse streekproducten lijkt eindeloos!

Het succes van streekproducten ligt voor een groot deel aan zijn authentieke smaak en kwaliteit. Steeds meer mensen geloven in lokale, biologische en betrouwbare producten. Wie lust nu geen puur en vers product?! Streekproducten worden met ambacht en liefde gemaakt, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

Contacteer ons

Heb je een vraag of opmerking over de website of streekproducten of wil je een relevant nieuwtje of evenement melden? Contacteer dan onze medewerkers via straffestreek@vlaamsbrabant.be of via dit contactformulier.