Genoemd naar de landbouwer te Vlezenbeek die voor ons de exclusieve zwarte haver (Avena Sativa- Jag de Bellouet) aanplant. Met gerstemout (deels gebrande mout), zwarte haver (uit Vlezenbeek), hop (uit Sint-Martens-Bodegem) Ongefilterd, hergisting op de fles met smaakevolutie. 

Uitzicht, aroma en smaak: Deze haverstout is in tegenstelling tot de meeste stoutbieren niet zoet in de afdronk en minder zwaar in alcoholgehalte. Daardoor is hij beter doordrinkbaar en aangenamer in de afdronk. Het volmondige karakter heeft een verrassend fris-zurig einde, afkomstig van de ongemoute zwarte haver. 

Foodpairing: past bij een goed gekruide BBQ, smeuige kazen (Grevenbroecker) en zwartechocoladedesserts.

Brouwerij 4 Pajot

In het najaar van 2012 kwam Raymond De Saegher op het idee om een kleine hobbybrouwerij op te starten. Vanuit die brouwerij kan men streekpr... Lees meer

Dit vind je misschien ook lekker?