Kleur

Schitterend goudgeel maar toch eveneens met
een nog groene glans, heel ‘vet’ tegen het glas
klevend.

Aroma

Fijne neus, eiktoasty en vanillerijk, met verder
aroma’s van perzik(bloesem), verse amandel,
witte en gele perzik.
Lichte romige botertoets die echter niet
overheerst.

Smaakpalet

Volle smaak, met impressies van vanilleroom,
marsepein en blonde tabak, maar vooral zeer
veel rijp geel/wit fruit én tegelijk prachtige zuren.
Evenwichtige eiktoets.
Lange minerale afdronk met opnieuw rijpe
steenvruchten.

Food Pairing

  • Boeuf Bourguignon
  • Kreeft ‘natuur’
  • Kalfsrollade
  • Pasta’s met romige saus
  • Poulet de Bresse
  • Pulled Pork
  • Gevulde kalkoen

Bewaren

Optimaal drinken tussen 2021 – 2025

Dit vind je misschien ook lekker?