Kleur

Deze reserva start met een zeer jeugdige, werkelijk intense paarsrode kleur zonder een spoortje evolutie, bijna ondoorzichtbaar.

Aroma

Een zeer rijk geschakeerd boeket waarin aroma’s van fijne fumé ceder van de 18 maanden houtlagering. Verder impressies van zoethout, donkere chocolade, geroosterde koffiebonen, (bos)aardbeien, moerbeien en kersen.

Smaakpalet

Nog ‘straf’ en houtgedomineerd met impressies van pecannoten, cacao, droplaurier en espresso. Krachtig en jeugdig van structuur, met een kern van rijp, sappig zwart fruit dat duidelijk nog veel ontwikkelingspotentieel bezit.
Lange cacao-afdronk. Misschien in deze fase toch decanteren?

Food Pairing

  • Lamsbout
  • Gemarineerde ribbetjes
  • Hertenfilet
  • Tonijnsteak
  • Gebakken duifje
  • Wild konijn
  • Spicy Chinese/Thaise/Indische vleesgerechten

Bewaren

Optimaal drinken tussen 2022 – 2025