Depot Dorst, dat zijn Katlein & Jan, de eigenaars en bestuurders. Zij zijn een gezellig bedrijfje in Haasrode, opgericht in 2017, toen onder de naam J&J Drinks. Als new kids on the block van de drankenbusiness zijn zij hard de weg aan het timmeren om hun missie te doen slagen: hun klanten lekkere dranken aan bieden in een bloeiende zaak. Hun winkel is dé plek bij uitstek wanneer je op zoek bent naar klassieke dorstlessers of verrassende dranken.

Zij zijn een jong nieuwsgierig dynamisch koppel. Dat altijd opzoek is naar iets vernieuwend. Zij hebben een passie voor lokale dranken en dranken met een uniek recept! Bij hen vind je unieke merken met bijzondere verhalen. Van drankjes met rabarber, komkommer tot lavendel. Of ben je op zoek naar drankjes met minder suiker? Of juist méér cafeïne? Dan valt er bij hen heel veel te ontdekken. Hun missie is om deze andere dranken hun weg naar jou te laten vinden, door middel van hun winkel in Haasrode en hun webshop.

Daarnaast zijn ze als drankenleverancier actief in heel België. Thuis een feest organiseren? Drank bestellen voor een event? Vaste leverancier voor je bedrijf? Ze leveren de gepaste dranken en voorzien de juiste hoeveelheden. Sinds 2020 zijn zij een samenwerking aangegaan met Prik & Tik. Hierdoor kan hun kennis en hun assortiment ten volle tot hun recht komen.

Ga langs bij Depot Dorst of bezoek hun webshop! Ontdek het ruime drankenaanbod en laat je zintuigen prikkelen.

Wat kan je hier ontdekken?