Hoe het begon…
Pajottenlander is in 1987 in Pepingen ontstaan door een enorme passie voor ecologie, biologische landbouw en hoogstamboomgaarden. Voor Pajottenlander primeert de kwaliteit: zij willen transparantie en traceren de grondstoffen tot aan het eindproduct, dit wordt biologisch gecontroleerd door BE-BIO-02. Ze dragen zorg voor het milieu en voor mens en maatschappij, door een eerlijke en duurzame relatie te behouden met al hun partners. Ze steunen ook verschillende sociale en ecologische projecten.

Waar staat Pajottenlander nu…
In 2021 werd de fakkel overgedragen van de oprichter Peter Vandendaele naar Camille Depuydt: “Ik groeide op op het platteland, met een tuin vol biologische groenten en fruit, en ben van kinds af aan gepassioneerd door natuurlijke voeding. Die passie en mijn zin voor ondernemen bracht me bij Pajottenlander. Ik vind het waanzinnig leuk om deel uit t e maken van de biosector met stuk voor stuk gepassioneerde mensen die duurzaam ondernemen”

Wat heeft Pajottenlander te bieden….
Steeds meer smaken en soorten werden gelanceerd om tot vandaag te komen aan 35 verschillende producten. 23 verschillende fruitsappen, 6 groentesappen, 1 frisdrank, 2 haverdranken en 3 fruitbereidingen. 1 voor 1 werden ze door de klanten gewaardeerd en zo groeide Pajottenlander uit tot een bekend Belgisch en geliefd merk.

Wat maakt de sappen uniek…
Alle sappen van Pajottenlander zijn pure, gezonde, vers geperste sappen, niet afkomstig van concentraten, 100% biologisch en bevatten geen toegevoegde suikers. De vruchten en groenten worden geperst, zonder verdere bewerkingen of toevoegingen, behalve een korte pasteurisatie om bacteriën onschadelijk te maken. Ook de verpakking werd nauwkeurig gekozen: Bruine flessen voor een optimaal behoud van vitaminen en mineralen. Pajottenlander werkt met milieuvriendelijke statiegeldflessen, in een handige meeneemkrat.

Producten van Pajottenlander