Voor een groot assortiment ambachtelijke en kwaliteitvolle Streekproducten, originele en stijlvolle geschenken of streekpakketten ben je hier op het juiste adres.

Bij Streekshop K&C vind je voor elk wat wils. Je kan er naast lekkere streekproducten en artisanaal roomijs ook decoratie, huishoudartikelen en lichaamsproducten kopen. Zaakvoerster Kristien heeft alle producten met zorg uitgekozen en staat steeds paraat om klanten met raad en daad bij te staan. Haar liefde voor het Pajottenland en de producten heeft ze verhaald in een groot assortiment van smaakvolle streekproducten. Je vindt er meer dan 50 soorten pralines, biologische koffie en theetjes, allerlei streekbieren, likeuren, confituren, kazen, allerlei zoetjes en zoutjes en zoveel meer. Wil je het beste uit de streek maar kan je niet kiezen… dan kan je opteren voor een mooie streekmand of een van de seizoensboxen. Kristien wil steeds het beste voorstellen aan haar klanten en breidt dus steeds het gamma verder uit. Ook zijn er seizoensaanbiedingen met o.a. Valentijn, Pasen, Moeder-en vaderdag, Sinterklaas en de Eindejaarsfeesten. Chocolade- en ijsassortiment wordt hier dan ook steeds aangepast. Om de klanten nog beter bij te staan geniet ze ook een opleiding theesommelier en foodpairing. Ieder geschenk wordt steeds op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven.

Streekshop K&C bevindt zich in Vollezele maar heeft ook een webshop met een assortiment artikelen die je kan bestellen ter afhaling of verzending.

Wat kan je hier ontdekken?