Bistro De Borre is een samenwerking tussen 3 partners: gemeente Bierbeek, sociale onderneming ‘De Winning’ en Zorggroep Sint-Kamillus, en heeft een inclusief karakter. Door te kiezen voor deze manier van samenwerken, ondersteunen de partijen elkaar in verschillende doelen. De Borre krijgt weer een horecazaak waar bezoekers na cultuur of sport kunnen bijpraten. De Winning en Sint-Kamillus zorgen voor een laagdrempelige werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de gemeente en directe omgeving. Elk talent telt. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij hen aan de slag te gaan.

Goed doen en goed eten (en drinken) vallen samen aan tafel van Bistro De Borre. De (h)eerlijke basisproducten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en producenten. Geef toe, dat smaakt naar meer!

Een zakenlunch? Een diner voor al je vrienden? Met heel je team tafelen over de middag? Bistro De Borre staat paraat om grote groepen hartelijk te ontvangen en te bedienen. Ze zorgen met plezier – en de beste producten – voor lekkers op maat. Liever aan tafel in jouw eigen bedrijf? Ze zorgen voor catering ter plaatse.