Belicious, een betrouwbare partner voor culinaire verwennerij, is zowel een toonaangevende cateringzaak als een exclusief verkooppunt. Met trots brengen zij hun expertise rechtstreeks naar uw thuis, waar wij elk privé- of professioneel evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Of het nu in Brussel, België of elders is, Belicious biedt een uitgebreide en professionele service, volledig afgestemd op uw wensen. Het toegewijde team, van planning tot uitvoering, zorgt voor de naadloze realisatie van uw evenement, waarbij uw tevredenheid hun hoogste prioriteit is.

Samenwerking met karaktervolle locaties verspreid over heel België geeft u de keuze uit een scala aan mogelijkheden voor de perfecte setting van uw evenement. Ontdek de partnerzalen op hun website en laat u inspireren door de diversiteit die zij te bieden hebben.

Bij Belicious streven ze naar culinaire perfectie door samen te werken met ambachtelijke partners die uitblinken in de productie van hoogwaardige, lokale producten. Hun menu’s worden samengesteld met passie en vakmanschap, waardoor uw smaakpapillen worden verwend met de heerlijkste gerechten.

Of het nu gaat om een receptie, bruiloft, seminarie, productpresentatie of een ander culinair evenement, Belicious biedt op maat gemaakte oplossingen die gegarandeerd succes opleveren. Neem vandaag nog contact met hen op en laat hen uw evenement omtoveren tot een gastronomisch festijn dat nog lang in de herinnering zal blijven.