In 2011 werd feestzaal De Jacht opgericht, ondertussen in de handen van gastheer Bram en chef-kok Steppe uitgegroeid tot een begrip in hospitality. De keuze om met veel producten uit eigen streek te werken is een grote plus. De mooie en stijlvol ingerichte locatie aan de rand van Heverleebos, is de ideale locatie voor elke belangrijke gebeurtenis. Bent u jarig, wilt u vergaderen, zijn er jubileums op komst, trouwt u voor de eerste of tweede keer?

In De Jacht kan u terecht voor Streek gebonden gastronomisch maatwerk. Ook op verplaatsing of als traiteur staan we stevig in onze schoenen en hebben we na 10 jaar, de nodige expertise en materialen in huis om alles vlot te laten verlopen.

Ze organiseren enkele themadagen, brunches, barbecues,… Zo kan u op een fijne manier onze locatie en keuken ontdekken. Hou zeker onze agenda in de gaten op onze website.

Praktisch staat De Jacht voor: 2 ruime zalen met bijbehorend terras, tussen de 20 en 150 personen zittend aan tafels en tussen de 25 en 200 personen in andere settings. Parking aan de overzijde van de straat, wandel mogelijkheden, alle vergaderfaciliteiten aanwezig, foodtruck en catering formules beschikbaar.

Zoekt u maatwerk dan bent u zeker aan het juiste adres. Ze luisteren naar uw wensen en noden en verplaatsen al het nodige om dit te realiseren.

Bram & Steppe willen u graag leren kennen en nodigen u uit voor een vrijblijvend bezoek.