‘Groentechef op locatie’

Van kinds af aan speelt eten een belangrijke rol in het leven van Daniel Dumortier. Op zijn 12e begint hij te koken, omdat de kok beslist wat er op het bord wordt getoverd. Sindsdien inspireren alle invloeden hem in de keuken, van zijn tante uit Parijs met haar befaamde ratatouille naar de pittige gerechten van zijn schoonzus in Ivoorkust tot de linzen- en rijstgerechten uit Nepal. Waar hij ook komt en wie hij ontmoet, zijn culinaire voelsprieten staan altijd open voor inspiratie.

Het plezier dat hij ervaart brengt hij vandaag met Groesting tot in jouw keuken. Daniel kiest bewust voor seizoensgroenten bij de lokale (bio)boer, volgens het smaak- en kleurenpalet die hij in zijn gerechten uitwerkt. Zo tovert hij via de korte keten een volwaardig vegetarisch gerecht bij je thuis op je bord.

Daniel palmt jouw keuken in op een dag in de week, in het weekend, op een (bedrijfs-)feestje of op jouw favoriete picknickplek.

Schuif je graag jouw voeten onder de tafel? Vanuit zijn keuken tussen de Dendervallei en het Pajottenland bereidt Daniel jouw volwaardig vegetarische maaltijd voor. Kies jouw droomlocatie en hij komt de verwennerij ter plekke afwerken.

Met allergieën, intoleranties en diëten wordt er ook steevast rekening gehouden!

Je kan Groesting inhuren voor verjaardagsfeesten, communiefeesten, lentefeesten, personeelsfeesten, teambuildings, bedrijfslunchen, recepties, walking dinners, babyborrels…

Daag jij hem uit op een unieke locatie?