Welkom bij Duckwing Outdoor voor een onvergetelijke beleving in & met de natuur! Hun missie is om mensen te inspireren en te verbinden met elkaar én de natuur.

Ontdek bij hen:

  • unieke creatieve workshops met de nadruk op natuurbeleving: bijenhotel, pyrografie, zweedse fakkel, vuurworkshop met diy lunch,…
  • sportieve  activiteiten:  kickbiketochten met als thema o.a. Charlepoeng of een kickbiketocht in samenwerking met Brouwerij De Kroon (4 km enkel) met een brouwerijbezoek, kano(weekends) & cleanups.
  • een ware streekproductenwandeling in de buurt met bezoek aan een lokale ambacht: tijdens deze wandeling verken je de mooie Druivenstreek tussen Leuven en Brussel en maak je kennis met enkele ambachtelijke lokale producten: begeleid bezoek aan een schapenboerderij, serrist, biergilde,… inclusief proevertjes. Dit kan ook gecombineerd worden met een wine of beer tasting op onze locatie, in de gezellige woodlodge of een kruidenwandeling met thee degustatie. Tevens mogelijk als kickbiketocht in plaats van een wandeling.

En dit op vaste data (te vinden op de website) maar ook op aanvraag, aangepast aan jouw wensen. Ze richten hen op individuen, gezinnen en (kleine tot middelgrote) groepen maar ook als single en met je viervoeter ben je van harte welkom!

Bij Duckwing Outdoor zetten ze sterk in op duurzaam en lokaal ondernemen.