Deze blend ontwikkelde Stijn voor zijn master proef van internationale thee blender en werd uiterst positief onthaald door de 3 evaluerende tea masters.

De blend is een combinatie van 3 verschillende witte theeën en 1 groene thee met Osmanthus bloemen. Deze theeën zijn allen afkomstig uit China:

  • Pai Mu Tan is een echte klassieker onder de witte thee en een ideale thee voor de beginnende drinker. Deze geeft snel smaak af, volle body en lange nasmaak.
  • Pai Mu tan Silver Needle, het meer delicate en luxueuze broertje van Pai Mu Tan, voegt een licht nootachtige karakter toe en geeft een sterk aroma.
  • Ya Bao, een zeer uitzonderlijke thee, handgeplukt van wilde theeplanten in de late wintermaanden/begin van de lente in de Yunnan vlaktes van China.
  • De Chinese groene thee met Osmanthus wordt gemaakt net zoals Jasmijn thee. Osmanthus zorgt voor een zeer fris en bloemig aroma.

Deze thee kan vele malen geïnfuseerd worden, 5 tot 10 maal is geen uitzondering. Meerdere malen opgieten van onze blend zal steeds een interessante smaak opleveren.

Een zeer uitzonderlijke blend! Goudgele infusie met zoete romige volle smaak, toetsen van perzik en abrikoos, gevolgd door een frisse zoet-bloemige smaak.

Tea Master Melissa Salazar omschreef onze ‘White Delight’ als volgt: “The flavor was so delightful and delicious, first I tasted notes of peach, then apricot, been followed by sweet floral honey. I really enjoyed this tea and feel it is a perfect match for its name as well as its ingredients. So unique and delicious! Excellent job! I think this one will be a favorite among your guests. 🙂 “