Eigen blend ontworpen door master theeblender Stijn Van Schoonlandt. Deze thee nam deel aan de Global Tea Championship 2017 en behaalde de 3de prijs in de categorie van de blends zwarte thee! In 2022 behaalde we met deze thee opnieuw een bronzen prijs bij Great Taste.

Hierna de feedback die KRUZE mocht ontvangen van de jury die de thee evalueerde: “The tea tells a story through its complexity, inviting you to come back for more… . Liquor has a rounded taste and body that is pleasing. A desirable characteristic meaning the tea is well harmonized and round or full. Very creative, well executed, balanced.

Voor deze thee liet Stijn zich inspireren door één van zijn favoriete pralines waar geroosterde rijst gecombineerd wordt met melkchocolade.

Crispy Chocolate combineert zwarte Keemun thee, met geroosterde rijst en cacao nibs. Je proeft zachtjes de chocolade op de tong. De geroosterde rijst geeft nadien een aangename zoete smaak. De Keemun thee is een perfecte thee om de chocolade en geroosterde rijst optimaal tot hun recht te laten komen.

Dit theetje is, … hoe kan het ook anders, een echte aanrader voor chocolade liefhebbers! Een echt afrodisiacum, wedden dat je er ‘goed gezind’ van wordt?

Ideaal theetje om te combineren met een vieruurtje (cake, brownies, koekjes, …) of bij een praline (zwart of melkchocolade) , maar kan ook goed als ontbijtthee gedronken worden.

Probeer hem ook eens als ijsthee! De zoete smaak van de geroosterde rijst maakt dit theetje namelijk op een natuurlijke manier zoet, extra zoetstof toevoegen is dus overbodig!

Laat je verrassen door deze unieke blend!

Categorie:
Verkooppunten:
logo Groene Gordel