De citrusgeur en de plantaardige tonen van Blue Scorpio Gin zorgen voor een aangename explosie van smaak in de mond. Wild geurende kruiden van de zee die groeien in het Aurunces-gebergte zorgen samen met zonovergoten citroenen, die met de hand geplukt worden op het eiland Capri, voor een unieke en volle smaak. Gedistilleerd volgens een artisanale methode in kleine hoeveelheden in een echte koperen ketel, zonder toevoeging van extracten of aroma’s.  In de mond laat hij een noot van anijs, citroen en peper achter. Het is een evenwichtige combinatie van 12 zorgvuldig geselecteerde kruiden doen denken aan de smaken en geuren van de Middellandse Zee. Naast de klassieke Gin Tonic is een Negroni met Blue Scorpio Gin een prachtig alternatief, een ware streling voor de smaakpapillen. Om de noten beter tot hun recht te laten komen, kan deze fantastische gin ook puur worden gedronken.

Enkele andere straffe recepten

Gin Fizz Elderflower

1 personen 5 min
Neem een mixing glass en voeg er 5 cl dry gin aan toe. Voeg er 3cl citroensap en 2cl vlierbloesemsap (of wat meer als je graag een zoetere toets hebt) aan toe. Giet het geheel in een leuk gin glas dat je hebt gevuld met ...
Aan de slag

Gin met vlierbessensiroop

1 personen 2 min
Meng alle ingrediënten en voeg er enkele blokjes ijs aan toe.Met enkele jeneverbessen en een takje kervel geef je er een aantrekkelijke twist aan.Genieten maar! In deze cocktail wordt er gewerkt met vlierbessensiroop ui...
Aan de slag

Gin-appel-gember-citroen cocktail

1 personen 5 min
Vul een shaker met ijs. Giet er de gin in samen met het appel-gember-citroensap en voeg enkele druppels lemon-bitters toe. Roer het geheel goed op met een lange lepel en giet het daarna in een tumbler glas. Werk af met e...
Aan de slag

Frozen gin & strawberry daiquiri

Neem een blender of mixer bij de hand en doe er alvast het crushed ice in.  Spoel de aardbeien kort even onder zacht stromend water, ontdoe ze van hun kroontje en doe ze samen met de gin en munt-limoen Siro’nade i...
Aan de slag