Giet alles samen met wat ijsblokjes in een shaker en mix goed door elkaar. Halveer de druifjes en doe ze in een gekoeld glas. Overgiet met de cocktail en werk af met nog wat verse munt.

Recept van Jeroen De Pauw

Ingredienten :

  • 250 ml vlierbloesemsap uit de streek
  • 100 ml gin uit de streek
  • Enkele witte tafeldruiven uit de streek
  • 100 ml appel- en perensap uit de streek
  • sap van ½ limoen
  • enkele takjes verse munt

Enkele andere straffe recepten

Frozen gin & strawberry daiquiri

Neem een blender of mixer bij de hand en doe er alvast het crushed ice in.  Spoel de aardbeien kort even onder zacht stromend water, ontdoe ze van hun kroontje en doe ze samen met de gin en munt-limoen Siro’nade i...
Aan de slag

Strawberry basil gin

Haal je cocktailshaker, maar boven als je er eentje hebt! Plet met een stamper 2 aardbeien – ontdaan van het kroontje – in de shaker. Voeg er de gin en munt-limoen Siro’nade bij (hier kan je ook werken met ...
Aan de slag

Mocktail met vlierbloesem en aardbei

Haal je blender maar boven want dit is weer een pak makkelijker dan je de machine het werk laat doen. Doe alle ingrediënten – behalve het ijs (!) – in de  blender en mix het geheel. Vul een aantal leuke...
Aan de slag