Acaciahoning

Acacia is zeer streekgebonden. De acaciabomen geven veel honing op een zanderige grond. Typisch aan acaciahoning is dat ze zeer vloeibaar blijft.

Koolzaadhoning

De koolzaadhoning is zeer zacht van smaak en goed smeerbaar en daardoor zeer geliefd bij kinderen.

Zomerhoning

Zomerhoning is lichtbruin tot donker bruin en is scherp van smaak. Door de scherpe smaak is hij erg in trek bij de honingkenners. Als hier honing van tamme kastanje aanwezig is, krijg je een pittige smaak.

Balsemienhoning

Balsemienhoning wordt gemaakt uit de nectar van de Springbalsemien bloemen en bevat diverse suikers en mineralen. Bovendien is deze honing heerlijke zacht van smaak.

Klaverhoning

Klaverhoning is een bleke tot goudgele honing die redelijk vast is van structuur maar wel zeer goed smeerbaar blijft. De bijen halen de nectar voor deze honing uit klaverbloemen.

Lindehoning

Een goed smeerbare honing voor op de boterham, met een vleugje munt in de nasmaak.

Fruithoning

De lekkere fruithoning wordt gewonnen door de bijenkasten te plaatsen in fruitboomgaarden. De bezige bijen bezoeken de bloesems en leveren hierdoor een dubbel taak op, nl. nectar verzamelen voor de honingproductie en het bestuiven van de bloesems  waardoor fruitopbrengst vergroot. De honing is licht van kleur en wat fruitig van smaak, smeuïg op de boterham en lekker in thee of andere gerechten.