
Canneloni van kopafgebraad met zalf van appelconfituur en grondwitloof
4 personen
- Snij het grondwitloof fijn en kruidt met peper en zout.
- Leg de sneden kopafgebraad open en besmeer met de appelconfituur. Leg hierin het gesneden grondwitloof en rol strak op.
- Snij wat rabarber in fijne reepjes en serveer samen.
Ingredienten :
- 4 sneden kopafgebraad
- appelconfituur uit de streek
- grondwitloof uit de streek
- rabarber uit de streek
- peper en zout
Biersuggestie
- Oude Geuze 3 Fonteinen (Brouwerij 3 Fonteinen)
- Chapeau Winter Geuze (Brouwerij De Troch)
Enkele andere straffe recepten


Jong konijn met gesmolten witloof ‘Chiconnettes’, oesterzwammen en honing
4 personen
Konijnenruggen aankleuren in boter, bestrijken met honing en 8 minuten garen in een oven op 180°C. Vervolgens 15 minuten laten rusten. Witloof en pastinaak aanstoven in boter. Bevochtigen met bouillon, pezo en een beetj...
Aan de slag

