Met deze gloednieuwe verkiezing zet Made in de spotlights op ondernemers die bijdragen aan lokale productie. De redactie selecteerde 20 kanshebbers per regio uit de meer dan 400 inzendingen in totaal, en jij beslist mee wie in de top vijf staat!

Wie van de 20 genomineerden wordt hét product Made in Vlaams-Brabant? Welke Vlaams-Brabantse onderneming verdient het om beloond te worden voor hun bijdrage aan lokaal ondernemerschap? Stemmen kan tot en met 29 oktober via made-in.be/stem.

We zijn trots mee te delen dat 13 van de 20 genomineerden Straffe Streek producenten zijn! Het gaat om:

Erkenning geven

Met deze verkiezing wil Made in, als nieuwsplatform dat focust op lokaal ondernemerschap, de vele productiebedrijven in jouw regio de erkenning geven die ze verdienen. Want ook al zijn de troeven van lokale productie stilaan algemeen bekend, toch weten nog te weinig mensen welke verscheidenheid aan producten op Vlaamse bodem het levenslicht ziet.

Stem hier dus op jouw favoriet! Na de eerste stemronde zullen vijf kandidaten per productieregio overblijven. Deze vijf genomineerde producten nemen het van 29 oktober tot en met 15 november tegen elkaar op in de tweede en laatste stemronde. De vijf geselecteerde ondernemers zullen voorgesteld worden op de feestelijke awardshow op 21 november in het compleet vernieuwde Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA). In aanwezigheid van alle laureaten wordt bekendgemaakt wie met de award naar huis gaat.