Kom op zondag 4 augustus tussen 13u en 18u genieten van een fantastische streekproducten, ambachten en crea markt op een prachtige locatie, namelijk Rufferdinge Park. Met meer dan 50 standhouders kan u kennismaken met allerhande producten terwijl de kinderen kunnen genieten van allerlei randanimatie en springkastelen.

Op deze markt zullen onder andere lokale aanbieders van land- en tuinbouwproducten, streekproducten en verse voedingswaren uit de korte keten een standplaats krijgen. Streekbieren, gins, jenevers, keramiek, juwelen, hoeden, mocktails, vleeswaren, kruiden en specerijen, papierwaren, houtdraaiers, en nog veel meer moois en lekkers zullen voor u klaar staan.

De straffe streek producenten zijn dit jaar ook talrijk aanwezig, niet enkel lokale maar regionale streek producten worden hier in de kijker gezet. Ontdek er volgende producenten:

Verspreid tussen de standen zullen er verschillende picknick locaties zijn om te smullen van al het lekkers maar niets houd u tegen uw eigen picknick deken mee te nemen en te genieten van deze gezellige zomermarkt.

Verrassend is de life demonstratie die gegeven zal worden van een verloren ambacht maar vernieuwde hobby: schapenhoeden met hond. De Belgian Border Collie Club (@BBCC) zakt speciaal af naar Landen om jullie de kneepjes van het vak te showen.

Laat deze editie niet aan jou voorbij gaan en kom genieten van wat onze streek te bieden heeft!

Uur:
van 13u tot 18u
Locatie:
Rufferdinge Park te Landen
Organisator:
Stad Landen