Een bijzonder biertje brouwen doe je niet op één-twee-drie… Je hebt een uniek en goed recept nodig. En een bestaansreden… Een verhaal om te brengen. Dat is héél erg eenvoudig… zoek het niet te ver.

Tripel X FAC is er VOOR GENIETERS VAN HET LEVEN.

Je hebt zeurders, zagers, klagers en pessimisten. Mensen die veel (onrecht) zien, maar weinig doen. Met Tripel X FAC kiezen ze resoluut voor een activerende en positieve impact. Naast een heerlijk en unieke Tripel, willen ze ook werkelijk een verschil maken in deze wereld. En dat doen ze door 1/3e van hun winst integraal af te staan aan het goede doel van vzw Fighters Against Cancer (FAC).

Hun visie: zij zijn zélf levensgenieters en ze gunnen iedereen zijn levensvreugde. Sommigen onder ons hebben de ongelooflijke pech om niet volop te kunnen genieten van hun leven. En net deze mensen willen ze een hart onder de riem steken. vzw Fighters Against Cancer (FAC) is er net voor de zwakkeren in onze maatschappij. Hun visies sluiten aan en hun doelen zijn gemeenschappelijk: ze willen met z’n allen een steentje verleggen in een rivier op aarde.

Contact:
Regio:
Categorie:
logo Hageland

Producten van Facbeer