Het Brusselse 200be heeft zijn chocolatiers aan het werk gezet met onze Jonagoldjenever, Perenjenever, Zoetzure Peren, Perenadvokaat en Hagelandkoffie.  Het resultaat zijn 6 sublieme pralines.  Onze producten en de heerlijke chocolade zorgen voor een échte smaaksensatie.

Hagelandkoffie & 200be: Deze nieuwe praline wordt een absolute topper.  Een vulling van marsepein met geconcentreerde Hagelandkoffie en daarover een laagje fondant chocolade (origine Costa Rica) geeft een overheerlijke praline.

Zoetzure peren & 200be: Aan de buitenkant een laagje melkchocolade (origine Venezuela).  Als vulling ook deze melkchocolade samen met stukjes zoetzure peren.   Deze combinatie geeft een verrassende praline, uniek van smaak en textuur.

Perenjenever & 200be: Voor de vulling van deze praline hebben we gekozen voor fondant chocolade (origine Costa Rica) met een vleugje perenjenever.  Hierover nog een laagje van dezelfde chocolade en het resultaat laat zich smaken.

Perenadvokaat & 200be: Van onze heerlijke Perenadvokaat heeft 200be een praline gemaakt met aan de buitenkant een laagje witte chocolade (origine Dominican).  Deze chocolade wordt ook gebruikt, samen met onze Perenadvokaat, voor de vulling.

Jonagoldjenever & 200be: 200be heeft 2 varianten met onze Jonagoldjenever. Een vulling van fondant chocolade (origine Peru) en een vleugje Jonagoldjenever, met daarover een laagje melkchocolade (origine Venezuela).
En voor de echte liefhebbers een vulling van fondant chocolade (origine Peru) met een vleugje Jonagoldjenever, met daarover een laagje fondant chocolade (origine Peru).