Toast van notenbrood, Leuvense pate en gepekelde groenten
4 personen
40 minuten
Was en schil de groenten en snijd ze nadien in fijne julienne reepjes. Doe ze in een kom en laat ze een half uurtje marineren samen met 4 eetlepels wijnazijn, 1 eetlepel honing, peper, zout en een klein scheutje water.
Snijd een mooi stuk paté en een even groot stuk notenbrood. Bak het brood in een broodrooster en serveer er de paté op met de zoetzure groenten.
Recept van Jeroen De Pauw
Ingredienten :
- Leuvense paté
- Notenbrood uit de streek
- ½ venkel
- 2 wortelen
- Witte wijnazijn
- 1 eetlepel streekhoning
- peper en zout
Enkele andere straffe recepten
Toast van rozijnenbrood met witloofpate
Toast het rozijnenbrood en serveer er witloof paté en witloof confituur bij. Recept van Jeroen De Pauw...
Aan de slag
Creme pate met salade van rode biet en zwarte chocolade
Doe in een mengkom de rode biet samen met de balsamico en de studentenhaver. Roer goed door elkaar en kruid met een beetje peper. Serveer nu een stuk paté met wat rodebiet salade. en rasp er wat zwarte chocolade ov...
Aan de slag