• Snij de Leuvense Paté met stukjes rabarber in stukjes.
  • Maak een vinaigrette van de streekmosterd, honing, en koolzaadolie.
  • Fris de vinaigrette wat op met citroensap en kruid het af met peper en zout.
  • Snij de witloof in stukjes en was de veldsla, vermeng beide, kruid en doe de vinaigrette erover.
  • Serveer hierbij een glaasje streekbier.

Ingredienten :

  • 4 plakjes Leuvense paté
  • 2 stronken grondwitloof uit de streek
  • veldsla
  • rabarber (naar eigen smaak)
  • 1 eetlepel streekmosterd
  • 1 eetlepel streekhoning
  • 4 eetlepels koolzaadolie uit de streek
  • 2 eetlepels citroensap (naar eigen smaak)
  • peper en zout
  • 4 flesjes streekbier

 

Enkele andere straffe recepten