• Maak een croque met de hesp en de brandnetelkaas.
  • Bak deze in de pan op een zacht vuurtje of je kan ook een croquemachine gebruiken.
  • Snij in 4 gelijke stukken en serveer met wat graanmosterd als dip.


Ingredienten :

  • 4 sneden streekbrood
  • 2 sneden Balderhesp (3 mm dikte)
  • 2 sneden brandnetelkaas (3 mm dikte) uit de streek
  • graanmosterd uit de streek

 

Biersuggestie:

  • PALM (PALM Breweries)

Enkele andere straffe recepten

Cordon bleu Van grondwitloof, kaas en spek

Kook of stoom de kropjes witloof gaar. Laat ze daarna goed uitlekken, zodat er geen water meer in zit. Halveer de kropjes en leg er een plakje kaas tussen. Maak weer een kropje en draai er een plakje spek omheen, zodat j...
Aan de slag

Maak dit recept op basis van deze streekproducten!