Ontdek de nieuwe koffie-ervaring.
Op zoek naar een lekker kopje koffie? Een nieuwe koffiemachine? Een origineel lokaal cadeau? Dan ben je van harte welkom in onze JAVA Shop! Degusteer een heerlijk kopje JAVA Koffie en ontdek het uitgebreid assortiment. Ben je eerder op zoek naar een zachte koffie, of liever een sterkere smaak? Verkies je gemalen koffie, bonen of capsules? Tijdens een bezoek aan de JAVA Shop kan je rustig de juiste keuze maken. De medewerkers begeleiden je graag met deskundig advies!

Streekproducten en geschenken
Als erkend Vlaams-Brabants streekproducent biedt de JAVA Shop naast koffie ook een ruim assortiment ambachtelijke streekproducten: confituur, speculoos, … Noem maar op. Met hun streekmanden doe je echt iedereen plezier! Kies uit reeds samengestelde geschenkmanden of stel er eentje samen op jouw maat.

Ben je op zoek naar een koffietoestel?
Ook daarmee helpt het JAVA team je graag verder. Van een koffiemachine met capsules tot koffiebonen, in ons ruime aanbod vind je vast wat je zoekt. De JAVA Shop is bovendien erkend verdeler van Zwitserse JURA volautomatische koffietoestellen. JURA is gekend als een echte pionier op vlak van volautomatische koffie- en espressomachines. Ook de funky Moccamaster en no-nonsense De’Longhi toestellen vind je in de JAVA Shop. Het JAVA Shop team ontvangt je met veel plezier én… een vers gebrand kopje koffie!

Openingsuren:
Ma – vr 10.00 – 17.00
Za 9.30 – 13.00