Sinds de opstart van Holar&Isca in maart 2013 is de visie duidelijk: wij kunnen u een mooie variatie van wijnen en bubbels aanbieden waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding heel belangrijk is. Wij kiezen ervoor om samen te werken met producenten die terroirgericht werken. Dat betekent dat zij bij hun productie rekening houden met omgevingsfactoren als bodem, klimaat, ligging en mens. Respect voor de natuur is de basis voor kwaliteitswijn.

Ook sterke dranken komen meer en meer tot hun recht dankzij de gastronomische openheid. Porto, gin, whisky en verschillende andere likeuren behoren tot ons uitgebreid assortiment.
Holar&Isca kiest voor streekproducten! Wij doen dit omdat dit perfect past binnen onze visie. Vlaams-Brabant kent een ruime variatie aan streekbierproducenten, meestal kleinschalige en duurzame ondernemers, met respect voor regionale tradities. Ook hier gaat het om eerlijke, smaakvolle producten, met liefde en vakmanschap gemaakt. Ook onze koffie is een erkend streekproduct.
De keuze van onze limonades is eveneens een bewuste keuze: de leverancier gebruikt uitsluitend duuzame ingrediënten.