Herman’s passie voor culinair plezier drijft hem elke dag opnieuw. Toch is de zaak verre van zijn verdienste alleen. Zijn vrouw Monique en alle leden van hun team, voor en achter de schermen streven er elke dag na om het beste van zichzelf te geven. De inzet en talent van allen bieden hem de kans om elke dag opnieuw terug creatief bezig te kunnen zijn.

Proeven doe je met al je zintuigen. Daarom denken ze aan ieder detail. Van bij het ontvangst, de gerechten tot en met de verpakking. Met compromissen zijn ze niet vooruit, daarom kiezen ze voor de echte kwaliteit, vervolgens koos Herman ervoor om zoveel mogelijk producten aan te kopen van Pajottenlandse en vervolgens Belgische origine.

De passie voor kruiden fascineerde hem al lang. Daarom besloot hij om vervolgens van een hobby zijn eigen kruiden te kweken en deze verder te verwerken in tal van producten.

Verwennen is een kunst en een roeping, dit stralen ze dan ook uit in het andere facet de private dinning, die ze verzorgen in hun zaak of op uw unieke locatie.