Senne Eylenbosch en Vincent Alluin hebben Boerenerf in 2020 opgericht als een visionair project. Een project dat werd uitgebouwd op de fundamenten van de gerenommeerde brouwerij Eylenbosch, die in 1965 in Huizingen haar deuren sloot.

Bij Boerenerf staan smaak en kwaliteit centraal. De ambachtelijke blenderij combineert traditie met innovatie en dat resulteert in een breed assortiment van verrassende blends van lambiek, cider, vruchtenwijn en honingwijn.

Het vakmanschap komt voort uit de traditie van spontane fermentatie en vatrijping. Boerenerf is lokaal en kiest voor het samenwerken met lokale producenten en boeren. Op die manier willen ze uitzonderlijke ingrediënten en kwaliteitsproducten onmiddellijk van de boerderij naar het vat.

Kwaliteit, traditie en innovatie staan bij Boerenerf centraal. In onze zoektocht naar authentieke en vernieuwende smaken gebruiken ze de eeuwenoude traditie en technieken van het fermenteren en eren ze deze eeuwenoude kennis in onvergetelijke smaken.