Het Karrehuis is het voormalige koetshuis naast het eeuwenoude kasteel Vijverhof. B&B Karrehuis is gelegen tussen Leuven en Tienen, op amper 5 kilometer van het industrieterrein Haasrode en het historisch centrum van kunststad Leuven. Een inspirerende omgeving voor de zakenreiziger, alsook kunst- en cultuurliefhebber en (andere) levensgenieters.

Laat u onderdompelen in de authentieke sfeer van een voormalig koetshuis. Kom zalig logeren en inspirerend vergaderen in een groene oase nabij Leuven.

De Bed & Breakfast heeft 4 moderne slaapkamers voorzien van alle comfort met eigen badkamer, televisie en gratis wifi. ‘s Morgens zorgen wij voor een gevarieerd ontbijt met verse streekproducten. Er is een honesty bar en streekhoekje met een selectie aan producten uit onze Straffe Streek. In de grote gemeenschappelijke ruimte is het gezellig babbelen, lezen of gewoon genieten bij de haard of aan de authentieke kasteeltafel. Bij mooi weer wordt het ontbijt op het terras geserveerd. U kan zich terugtrekken in en genieten van onze prachtige tuin. Er is gratis parking en fietsenstalling voor de gasten. Stads- en elektrische fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden. Huisdieren zijn niet toegelaten in onze B&B en er geldt een rookverbod.

Verbluf uw collega’s of klanten en overleg ongestoord op een verrassende locatie. Huur onze vergaderruimte (met of zonder cateringformule) en neem een verkwikkende pauze of zet de discussie verder in de tuin.