Welkom in deze unieke tipi! Van april tot oktober kan je logeren in een mooie ruime tipi tent in het groene Huldenberg. Niet ver van Leuven en Brussel én in nationaal park Brabantse Wouden. De tipi ligt helemaal achteraan in een natuurlijke omgeving, biedt de nodige privacy en is geschikt voor 4 personen. Extra personen mogelijk op aanvraag. Er is slechts 1 tipi dus voldoende privacy en absoluut niet te vergelijken met een drukke camping!

In de gezellige tipi vind je tijdschriften, sfeerlampjes, dekens, … Een traditioneel bed is er niet maar het is heerlijk slapen op het glamping palletbed met extra dikke en kwalitatieve slaapmatten. Voor extra isolatie ligt er een isolerend tapijt, zo heb je geen last van koude of vocht uit de grond. Je kan gebruik maken van de gezellige en volledig uitgeruste woodlodge met houtkachel. Er is ook een koffiehoekje voor een heerlijke koffie in de ochtend: hierbij kan je kiezen tussen een snelle versie of een “slow coffee”.  

Je kan daarbij ook genieten van drie verschillende arrangementen:

  • Ontdek Huldenberg: een lokaal drankje (bier, frisdrank of appelsap) bij aankomst, overnachting in de tipi, glamping style: lakens, bad-en bedlinnen inbegrepen, pakket toeristische informatie met wandel-en fietstochten en gebruik van de woodlodge met buitenkeuken.
  • Ontdek de Druivenstreek: overnachting in de tipi, glamping style: lakens, bad-en bedlinnen inbegrepen, gebruik van de woodlodge met buitenkeuken, gezond ontbijt, koffie en thee, lokaal drankje (bier, frisdrank of appelsap), pakket toeristische informatie met wandel-en fietstochten en handgemaakte pralines met druiven en schuimwijn uit de streek.
  • Huldenberg Sportief: overnachting in de tipi, glamping style: lakens, bad-en bedlinnen inbegrepen, gebruik van de woodlodge met buitenkeuken, gezond ontbijt, koffie en thee, lokaal drankje (bier, frisdrank of appelsap), pakket toeristische informatie met wandel-en fietstochten en huur kickbikes voor een voor-of namiddag, inclusief route.