Welkom in onze Buurderij. Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van boerderijen uit de buurt. Groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing en jam: onze Buurderij verkoopt het allemaal. Kom en ontmoet de Producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die ook de lokale landbouw ten goede komt.

AMBACHTELIJKE EN BIO-PRODUCTEN RECHTSTREEKS VAN DE LOKALE BOEREN Je kan de producten de hele week lang tot dinsdag laat in de nacht online bestellen en betalen op boerenenburen.be. U kiest de producten en bestelt ze online wanneer u wilt. Op donderdag tussen 19u00 en 20u30 of vrijdagochtend tussen 8u45 en 10u45 kan u de producten afhalen (Klarastraat 2) en op donderdag ontmoet u de boeren en ambachtelijke producenten op het moment van de verdeling van de producten in onze Buurderij.

Indien je gezonde en op een milieuvriendelijke manier vervaardigde voeding apprecieert, aarzel niet om ons ter plaatse een bezoekje te brengen. Onze boeren hebben ook een hele assortiment biologische producten zoals: groenten, vlees, koekjes….

FACEBOOK
Meer informatie over het concept vind je op onze Facebook of persoonlijk tijdens het afhaalmoment op donderdag of vrijdagochtend