Welkom in onze Buurderij. Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van boerderijen uit de buurt. Groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing en jam: onze Buurderij verkoopt het allemaal. Kom en ontmoet de Producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die ook de lokale landbouw ten goede komt.

AMBACHTELIJKE EN BIO-PRODUCTEN RECHTSTREEKS VAN DE LOKALE BOEREN Een buurderij is een manier om de gezonde, lokale en ambachtelijke voeding aan te bieden. Alle ambachtelijke en bio-producten komen van de boerderijen uit de streek en ze zijn vervaardigd met respect voor het milieu en met oog voor de korte keten. Het gaat om fruit, groenten, zuivel, vlees, honing en veel meer.

AFHAALPUNT
Je kan de producten de hele week lang tot dinsdag laat in de nacht online bestellen en betalen op boerenenburen.be en ze elke donderdagavond tussen 17u00 en 18u30 komen afhalen in de Buurderij. (Annonciadenstraat 21, Everberg) of in ons afhaalpunt in Winksele bij de Smederij tussen 18u30 en 19u30 of het laten thuisleveren. U kiest de producten en bestelt ze wanneer u wilt. Op donderdag ontmoet u de landbouwers en de producenten in levende lijve op het moment van de verdeling van de producten in onze Buurderij.

ONDERSTEUN DE LOKALE LANDBOUW
Het idee van lokaal eten, de korte keten spreekt iedereen aan. Kwaliteit, betrokkenheid en eenvoud! Boeren & Buren biedt transparantie, sfeer en flexibiliteit. Ze brengt niet enkel de consumenten en de producenten bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat je weer echte voeling krijgt met wat je eet.

FACEBOOK
Meer informatie over het concept vind je op onze Facebook of persoonlijk tijdens het afhaalmoment op donderdag.