Belicious, niet alleen een vooraanstaande cateringzaak, maar ook een uniek verkooppunt! Bij hen staat de toonbank open voor jou, een uitnodiging om lokale producten van ambachtslieden te ontdekken en te genieten van verrassingen in de delicatessenzaak. Alles is aanwezig om aan jouw wensen te voldoen. Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden, van het kopen van een fles wijn tot aan de table d’hôte, er is altijd iets om je te plezieren.

Ze werken graag met lokale Belgische producenten, geselecteerd voor hun talent en vakmanschap. Het assortiment varieert van aperitief tot dessert, met verse producten zoals zuivel, kaas, eieren, seizoensgebonden groenten en fruit, en heerlijke charcuterie. Geschenkmanden, afgestemd op jouw wensen of hun suggesties, maken de ervaring compleet.

Je bent van harte welkom in de winkel in Zaventem, Weiveldlaan 41A (Atlas Park), voor zelfbedieningsaankopen of op bestelling. Ontdek de culinaire schatten die Belicious te bieden heeft en laat je verwennen door de smaak van kwaliteit en authenticiteit.