In een echte koperen distilleerketel creëren ze deze unieke bio pastis, die kenners onder de noemer Grand Cru geplaatst hebben. De pastis is het resultaat van een zoektocht naar de perfecte balans tussen maceratie en distillatie van kruiden. Anijs- en venkelzaad, koriander, kaneel, zoethout, steranijs, kardamon en zwarte peper om er enkele op te noemen, veel meer dan enkel anijs. En dit vond de jury van de World Trophy 2021 ook door hen te belonen met een gouden medaille.

Als bio gecertifiëerde en artisanale stokerij gebruiken ze geen ‘natuurlijke’ aroma’s, deze pastis is het resultaat van het echt distilleren van echte bio kruiden. Ze gebruiken dan ook geen anethol, de anijs-olie die vaak een wrange smaak geeft aan pastis. Ze distilleren dan ook hun steranijs, kardamom en zwarte peper om een krachtige maar zachte pastis te bekomen. Door het niet gebruiken van anethol kleurt deze ook niet ‘melkachtig’ als je er water aan toevoegt. Het bewijs dat ze geen anethol gebruiken want een olie lost op in alcohol maar niet in water.