Meng alles samen en doe in een schaal. Zet de schaal in de diepvriezer. Krab voor het serveren los met een vork en serveer in een gekoeld glas.

Recept van Jeroen De Pauw, uit ‘Jeroen De Pauw op sjok door een straffe streek’.

Ingredienten :

•    0,8 dl vlierbloesemlikeur uit de streek
•    1,2 dl gin uit de streek
•    2,5 dl tonic water
•    0,5 dl vliersiroop uit de streek

Enkele andere straffe recepten

Strawberry basil gin

Haal je cocktailshaker, maar boven als je er eentje hebt! Plet met een stamper 2 aardbeien – ontdaan van het kroontje – in de shaker. Voeg er de gin en munt-limoen Siro’nade bij (hier kan je ook werken met ...
Aan de slag

Frozen gin & strawberry daiquiri

Neem een blender of mixer bij de hand en doe er alvast het crushed ice in.  Spoel de aardbeien kort even onder zacht stromend water, ontdoe ze van hun kroontje en doe ze samen met de gin en munt-limoen Siro’nade i...
Aan de slag

Mocktail met vlierbloesem en aardbei

Haal je blender maar boven want dit is weer een pak makkelijker dan je de machine het werk laat doen. Doe alle ingrediënten – behalve het ijs (!) – in de  blender en mix het geheel. Vul een aantal leuke...
Aan de slag