• Besprenkel het bord met wat olie en leg hierop het vlees.
  • Goed kruiden met peper en zout, terug besprenkelen met olie.
  • Hak wat walnoten erover.
  • Leg hierop wat rucola.
  • Werk af met wat tuinkruiden en rasp wat streek-brandnetelkaas over het vlees.

Ingredienten :

  • 300 gr dungesneden Junior Beef
  • 50 gr brandnetelkaas uit de streek
  • koolzaadolie uit de streek
  • 4 toasten van streekbrood
  • 8 walnoten
  • rucola
  • tuinkruiden
  • peper en zout

 

Dranksuggestie: frisse witte streekwijn

Recept – Chef-kok Simon

Enkele andere straffe recepten

Junior Beef met zelfgemaakte pickles

Snijd de pickles-groenten klein. Leg een laag groenten in een schaal een bestrooi overvloedig met zout. Werk zo laag voor laag af tot alle groenten verwerkt zijn. Zet ze onder met water en plaats ze 24 uur afgedekt in de...
Aan de slag