Bij vishandel-traiteur Vanzegbroeck hebt u de keuze uit een mooi aanbod dagverse vis. We hebben ook diverse kant-en-klare huisbereide vis-en vleesgerechten en salades. Wat u ook verkiest: kwaliteit staat altijd voorop. Onze vis ligt uiterlijk 24 uur na de vangst op het ijs in de winkel. We kiezen heel bewust voor seizoensvis en zeewatervis. Als we voor gekweekte vis gaan, dan garanderen we u zogeheten ‘openkweek-vis’. Alle vissen hebben voldoende ruimte om te zwemmen en krijgen natuurlijk voedsel te eten. Kleine, onvolgroeide vissen kopen wij sowieso niet aan. We vinden het namelijk belangrijk dat de vissen de kans krijgen om door te groeien. Zo blijft de natuurlijke biotoop in evenwicht.

Vishandel – Traiteur Vanzegbroeck is een echt familiebedrijf. Het was de overgrootmoeder van huidig eigenaar Nico die van de liefde voor vis haar beroep maakte. 

“Het is mijn vader, Daniel Vanzegbroeck, aan wie we het recept voor onze populaire garnaalkroketten te danken hebben. Jaren met passie en liefde met de hand gerold door moeder Greet Vansteenbeeck. We leveren zowel aan groothandels, restaurants en zelfs andere viswinkels. Zijn unieke recept houden we uiteraard geheim!”