Bij SIPSATION geloven ze in het gemak en de kwaliteit van heerlijke drankjes die direct klaar zijn om van te genieten. Ze zijn gespecialiseerd in Ready to Serve Cocktails & Mocktails, verpakt in handige 1-liter flessen. De dranken zijn volledig bereid, waardoor je ze alleen maar hoeft te schudden en in te schenken.

Het assortiment omvat een breed scala aan cocktails, van klassieke recepten tot unieke eigen creaties. Voor de liefhebbers van alcoholvrije opties bieden ze uitsluitend Mocktails die ze zelf hebben ontwikkeld. Elk drankje draagt de kenmerkende “sipsation” toets, wat zorgt voor een unieke smaakbeleving.

De reis begon met het aanbieden van geschenkboxen obv Cocktails, Mocktails en hapjes, een product dat ze nog steeds met trots leveren. De vraag naar grotere flessen groeide echter snel, waardoor ze het assortiment hebben uitgebreid met de huidige 1-liter flessen. Dit formaat is perfect voor horeca, evenementen, tuinfeesten, huwelijken, communies,… of gewoon om thuis in de koelkast te hebben en heerlijk van te genieten.

In de bestaande markt van Ready to Serve Cocktails & Mocktails wordt vertrokken vanuit een massaproductieproces waardoor er gewerkt wordt met aroma’s, stabilisatoren en bewaarmiddelen om een homogeen mengsel te verkrijgen dat lang houdbaar is. Bij Sipsation vertrekken ze vanuit de productie zelf waardoor de Cocktails & Mocktails smaken zoals in een cocktailbar.

Als unieke service kan SIPSATION ook Cocktails en Mocktails op maat leveren. Of je nu een specifiek recept in gedachten hebt of iets geheel nieuws wilt proberen, ze kunnen dranken creëren die perfect aansluiten bij jouw wensen, voorkeuren, bedrijf, restaurant, …

Bij SIPSATION doen ze alles zelf: ze maken de mixen, pasteuriseren, bottelen en etiketteren. Dit stelt ze in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Gevestigd in Wilsele, is SIPSATION ontstaan uit een een passie voor ondernemen en de liefde voor lekkere dingen. De drang om zoveel mogelijk zelf te doen, vormt de drijvende kracht achter het bedrijf. SIPSATION streeft ernaar om met elke slok een onvergetelijke ervaring te bieden.