Mia Michiels is geboren en getogen in Hoeilaart te midden van de bloeiende druiventeelt. Haar grootouders zijn kort na WO I met de serres gestart en werkten erin tot 1963. In dat jaar zetten Mia’s ouders het werk verder. Mia is dus van kleins af aan vertrouwd met de druiventeelt. Ze nam in 1983 de fakkel over. Stap na stap werden de serres door haar echtgenoot Oswald vernieuwd.

Hun doelstelling is om druiven op een artisanale en ecologische wijze te telen in traditionele druivenserres. Door de druiven op een natuurlijke wijze te laten rijpen en ze rechtstreeks aan de consument te verkopen, is de impact op het milieu beperkt en blijft de ecologische voetafdruk van ons bedrijf klein.

Ze gebruiken uiteraard geen insecticiden noch pesticiden om een gezond product op de markt te brengen. Door natuurlijke rijping is deze druif seizoensgebonden, de oogst start in september en duurt tot eind oktober.

Puur natuur is hun motto.

Een bezoek aan de serres is altijd mogelijk, u bent welkom zowel individueel als in groep. Voor groepen graag een seintje vooraf.

Producten van Druiven Mia Michiels