Dragon Roast dat zijn Joëlle Hauglustaine en Jos Dierickx, twee opgewekte Tienenaars. Hun project startte in een ver verleden met een (koffie)boon voor elkaar. Nu delen ze niet alleen hun leven samen, maar ook hun passie. Koffie betekent voor hen warmte en gezelligheid, iets wat ze zelf ook proberen uit te stralen en met anderen willen delen. Jos brandt al een aantal jaar zijn eigen koffie. Joëlle is naast koffieliefhebber herborist en theesommelier. Ook theeliefhebbers kunnen hun hart dus ophalen bij Dragon Roast.

Voor Dragon Roast is duurzaamheid een evidentie. Dat merk je onder andere aan de biologisch afbreekbare verpakkingen. Daarnaast maken ze zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Hoewel ze inwijkelingen zijn, is de liefde voor hun stad ontzettend groot. Dat zie je niet alleen aan de samenwerking met lokale producenten die centraal staat, maar ook aan hun naam. Dragon Roast verwijst naar de draak Oswaldus uit een Tiense legende. Joëlle en Jos hebben allebei meegewerkt aan de vormgeving van deze draak voor in de Tiense Kweikersparade. Ook de traditie van de Tiense reuzen dragen zij een warm hart toe.

Met onze artisanaal gebrande koffie en onze theemengelingen willen Jos en Joëlle je vooral verwennen. Of je nu gaat voor die heerlijke warme kop waarmee je de dag gezwind begint of voor het kopje troost waar het leven soms om vraagt.