Brouwerij De Kroon staat bekend om haar innovatie en traditie, en met de introductie van Petit Delvaux zetten ze deze erfenis voort. Dit kleine blonde bier, met een alcoholpercentage van slechts 2%, biedt een unieke ervaring zonder in te boeten aan smaak. Het bier wordt gemaakt op basis van een alcoholvrij bier dat trouw blijft aan het originele Delvaux-recept. Door dit te verrijken met de originele Delvaux, bereikt Petit Delvaux een uitgebalanceerde en verfrissende smaak met een lichte alcoholtoets.

De fruitige aroma’s die zo typerend zijn voor Delvaux komen ook in Petit Delvaux prachtig tot hun recht. Citrus en bloemige noten voeren de boventoon, waardoor het bier een lichte en verfrissende afdronk krijgt. Toch blijft de kenmerkende volheid en zachtheid van een echte Delvaux behouden, waardoor dit bier een perfecte keuze is voor liefhebbers die iets lichters willen zonder concessies te doen aan smaak.

10 Jaar Delvaux – 125 Jaar Brouwerij De Kroon

Dit jaar is extra bijzonder voor Brouwerij De Kroon. Niet alleen vieren ze de tiende verjaardag van het iconische Delvaux bier, maar ook het 125-jarig bestaan van de brouwerij zelf. Deze dubbele mijlpaal wordt gevierd met de introductie van Petit Delvaux als eerbetoon aan de rijke traditie en toekomstgerichte visie van de brouwerij.

Voor degenen die het bier willen proeven, is de bistro op de brouwerijsite in Neerijse een perfecte plek om van deze nieuwe creatie te genieten. Bistro De Kroon biedt een sfeervolle setting waar zowel bierliefhebbers als nieuwsgierige bezoekers kunnen genieten van de rijke smaken van de bieren van Brouwerij De Kroon.

Met Petit Delvaux zet Brouwerij De Kroon een nieuwe standaard voor lichte bieren, perfect voor elke gelegenheid.