Met meer dan 50 jaar ervaring in ambachtelijk rundsvlees van de hoogste kwaliteit, staat Jos Theys uit Holsbeek bekend als een begrip in de streek. Zijn runderen worden op een natuurlijke manier grootgebracht, zonder antibiotica en met respect voor het dier en het milieu. Het resultaat is puur, smaakvol vlees dat met zorg en liefde wordt verwerkt.

En nu is er goed nieuws voor iedereen in Leuven en omgeving! Vanaf vandaag, vrijdag 4 oktober, opent Jos Theys een gloednieuwe winkel in Leuven. Hier kan je nu ook terecht voor het beste rundsvlees, vers van het mes en rechtstreeks van de boerderij. De nieuwe winkel bevindt zich in de Brusselsestraat 18, midden in het hart van Leuven, en biedt dezelfde topkwaliteit waar het familiebedrijf zo trots op is.

Benieuwd? Ga zeker eens een kijkje nemen! De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, telkens van 9u tot 18u, en op zaterdag van 9u tot 17u.

Jos Theys heet je van harte welkom en kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in hun nieuwe Leuvense vestiging. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk stuk rundsvlees voor een gezellig diner of een feestelijke gelegenheid, bij Jos Theys vind je gegarandeerd wat je nodig hebt.