De zomer loopt op z’n einde, tijd om je voor te bereiden op de laatste maanden van het jaar! Waarom niet iets doen dat je helpt om een rustige, gezonde buik te krijgen en je immuunsysteem een boost te geven, zodat je de winter sterk ingaat?

Fermenteren is dé manier om je klaar te voelen voor de drukte van het najaar én om die overvloed aan groenten uit je tuin te fermenteren, zodat je je eigen probiotica hebt.  Tijdens onze workshops in september en oktober leer je hoe je zelf heerlijke, gezonde gefermenteerde lekkernijen kunt maken.

Schrijf je vandaag nog in voor onze live workshop fermenteren in Leuven, op zaterdag 28 september of zaterdag 26 oktober. Ontdek de perfecte oplossing om gezond en energiek de winter door te komen!

WAT KAN JE VERWACHTEN
• Basistechniek melkzuurfermentatie: Praktisch en eenvoudig uitgelegd op de unieke Klejman-wijze.
• FERME BOOST LUNCH: Buffet van De Optimist met darmvriendelijke opties en een selectie van levende voeding van de Klejman-zussen.
• FERME MARKT: Doorlopend aanbod van onze artisanale, levende potten met Klejman2 lactobacillen.
• Masterclass ‘Get to know your gut’: Leer je buik beter kennen.
• E-book FERMENTEREN: Alle recepten voor thuis, zodat je na afloop alles rustig kunt nalezen.
• Verrassing van Marta & Joanna: Om de microben in je buik tot leven te brengen.
• Tips & tricks: Veel aandacht voor veiligheid bij fermentatie.
• Demonstratie kokosyoghurt: Leer hoe je zelf kokosyoghurt maakt.

Locatie:
De Veilingzaal - Vismarkt 7A, 3000 Leuven
Organisator:
Klejman2