Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseert de dienst landbouw van de Provincie Vlaams-Brabant i.s.m. Straffe Streek de ondertussen 4de editie van ‘Muziek op de Boerderij’. Het concept is even eenvoudig als geniaal. Geniet van een streepje heerlijke muziek in een straf kader waar korte keten en streekproducten centraal staan. En dat allemaal voor 15 euro per persoon (excl. reserveringskosten)!

Vanaf 18u ben je welkom om de warme stokerij van De Cort Distillery in Pepingen te ontdekken. Er is farm food de ganse avond lang. En uiteraard kan je genieten van een straf aanbod spirits en mocktails.

Programma:
18u00 – Welkom
Geniet van de prachtige setting van de hoeve-stokerij De Cort Distillery met doorlopend farm food en straffe bar.

20u30 – Tom Helsen
Al van zijn tweede plek in de finale van Humo’s Rock Rally (in 1996) is de Leuvense singer-songwriter Tom Helsen een vaste waarde in het Belgische muziekcircuit. Dan weer zingt hij in het Engels (Slowly of Sun In Her Eyes), dan weer in het Nederlands (Telescoop en Niet Door Mij). Hij bouwt verder aan zijn oeuvre. Zo lanceerde hij in het voorjaar Firefly van zijn aankomende album Väldshit, wat zoveel als superhit betekent.

22u00 – Milo Meskens
Rijker, dieper en volwassener. Vijf jaar na zijn debuutplaat Contrast (2018) met de hits Here With Me en New Beginning bracht Milo Meskens dit jaar Quarter Life Crisis uit. En nee, hij rustte in die pauze niet op zijn lauweren. Hij pende om en bij de 300 songs bij elkaar en bundelde de 15 beste op de nieuwe plaat, waaronder Sad Song. Op zijn 27ste is Meskens uitgegroeid tot een artiest pur sang die zijn muzikaliteit mooi etaleert.

Meer info en tickets via www.muziekopdeboerderij.be

Uur:
18u
Locatie:
Boekhoutstraat 20, 1670 Pepingen
Prijs:
€15