“Leren doe je van de beste, in mijn geval, mijn twee grootmoeders.” vertelt Marlies Verbruggen van Pinch of Salt. “Dagelijks zorgden ze voor het eten op tafel, op zondag was er taart, en elke vakantie kookten en bakten we er als kind al op los. Mijn grootmoeders leerden me wat eten met mensen doet: hen samenbrengen en verwonderen. Mijn passie bloeide, ik volgde bakworkshops en nam veel praktisch zaken mee uit mijn eerdere ervaring als eventmanager. In alles wat ik deed wou ik telkens opnieuw zorgen voor dé final touch; die kerst op de taart, dat snuifje zout dat het verschil maakt.”

“In 2020 ontstond dan Pinch of Salt – het verhaal waarmee ik met veel plezier jullie feestelijke gelegenheden zoals je verjaardag, huwelijk of de feestdagen dat tikkeltje specialer maak.”

“Verwen jezelf en je gasten met een feestelijk gebak, vul aan met de lekkerste Sweet Bites of imponeer met een gestapelde kazentaart.”

“Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zorgeloos kan genieten, hou ik (waar mogelijk) ook rekening met de allergenen van jou en je gasten. Een deel van het assortiment is standaard suikerarm en lactose/koemelkvrij, maar ook vegan, zonder noten of glutenvrij is op vraag mogelijk. Wees gerust, je zal het niet proeven!”