‘De eeuwige kriebel voor de wafel’

Tot enkele jaren geleden baatte Annemie samen met haar man , een familiale, ambachtelijke bakkerij uit. De bakkerij werd opgericht in 1930 en werd steeds overgedragen van vader op zoon. In de bakkerij werden er verschillende producten op geheel ambachtelijke wijze vervaardigd. De  zaak werd ondertussen overgenomen maar de microbe om aan de slag te blijven met enkele ambachtelijke producten die destijds enorm in de smaak vielen van de klanten, bleef kriebelen.
Daarom maakt Annemie nu opnieuw de bekende overheerlijke vanillewafels en speculoos van toen en dit nog steeds volgens een oud familiaal recept. Zo hoopt ze deze lekkere producten terug op de kaart te zetten. Maar ook de ambachtelijk bereide chocopasta is een echte smaakmaker voor op de boterham, pannenkoek of zelfs om de vanillewafel in te doppen! Zij blijft er naar streven om de kwaliteit en de (h)eerlijkheid van deze producten voorop te stellen. Daarom ook dat deze wafeltjes, speculoos en chocopasta nog steeds volledig ambachtelijk en ter plaatse bereid worden.