Social media – over inhoud en fotografie

Het gaat tegenwoordig als een raket als het op online mogelijkheden aankomt. Je hebt misschien al moeite om je website up-to-date te houden, ondertussen ben je met je zaak bezig en dan komen er nog ‘s social media bovenop! En laat dat nu net iets zijn waarvan iedereen zegt dat je er zeker moet op inzetten om je bedrijf en producten aan de man te brengen.

Allemaal goed en wel, maar zo simpel is dat allemaal niet. Het zijn kanalen waar je uit de band moet springen om op te vallen. Leuke beelden én interessante inhoud (copy) zijn bijna een must. Maar moet je dan een fotograaf of copywriter inhuren om echt te scoren op social media? Of moet je elke dag berichten maken om je volgers te boeien?

Lisa Gadeyne werkt als Creative Content Manager voor DPG Media en dus hebben sociale media voor haar al lang geen geheimen meer. Maar naast haar job daar helpt ze ook ondernemers bij het beheer of de ontwikkeling van hun sociale media. In bijberoep is ze aan de slag als Studio Cameo waar je beroep kan doen op haar creatieve diensten als videographer, editor, content creator, fotograaf en social media planner. Ze is dé vrouw op de juiste plek om ons doorheen die snel evoluerende online wereld te loodsen en ons te wijzen op de valkuilen maar ook op de vele opportuniteiten.

Om jullie door dat sociale bos de bomen te laten zien, organiseren we op woensdag 22 maart om 19u00 een workshop rond dit thema. Ben je benieuwd hoe je met wat simpele tips & tricks toch het beste kan halen uit je online berichten? Twijfel dan niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier!

Inschrijven kan tot maandag 20 maart.

Deze inschrijving past binnen je lidmaatschap, waardoor de workshop je dus volledig gratis wordt aangeboden. Let op, we hanteren wel een no-show fee van 20 euro voor deelnemers die afwezig zijn zonder voorafgaande verwittiging.

Praktische info:

Wanneer? Woensdag 22 maart om 19u00 – 21u30

Waar? Provinciehuis, zaal 2 – Provincieplein 1, 3010 Leuven

Bereikbaarheid en routebeschrijving provinciehuis | Provincie Vlaams-Brabant (vlaamsbrabant.be)